1.januari

Ny år har börjat. Jag överlevde nyår, men idag ikväll känner mig igen så nere. D är borta hos sin leksak så att han firade inte med henne. Det känns fortfarande så tungt att jag tänker på honom fortfarande. Att jag kan inte än gå vidare. igår kände jag verkligen vilket resa har jag gjort och idag är det helt annorlunda känslorna.
I lördgags ringde cc , vi pratade igen , hon hade ju sett att han lagt upp inlägg hemma hos honom bilderna med henne, men det är bara på låtsas , det är inget normalt liv han lever. Jag lugnar ner mig när jag kan prata med henne, det finns ingen annan jag kan prata så öppet, och ingen som förstår mig som hon gör heller. Hon är tydligen blivit singel i detsember och D passat på direkt att suga in henne i sin nät. CC och jag pratade och gissade att den förhållande kommer inte heller ju hålla, jag säger att om ca en månad är det slut. Bara tiden kan visa det. 
Jag hade bara två önskan från detta året, att flytta härifrån och att träffa någon att bli kär i. Jag måste själv nu jobba på med mig själv att attrahera till mig kärleken. Det finns någon här ute , jag vet att kommer träffa någon. För någar dagar sen var jag ute med C och det var en kille, en man som hälsade mig. det var mörkt och såg inte riktigt vem det var. Jag hälsade ju tillbaka, vem vet kanske någon jag lär känna här nu. 
För några dagar sen kände mig så svag och konstig känsla, som illamående, tror att jag har ätit nånting, att mått illa. Men det har inte gått över, det är så konstig känslan, igår var ute med c på morgonen och helt plötsligt fick snurrande i huvudet som skulle simmat av. 
Nu är jag ledig resten av vckan, det känns så bra, på torsdag ska J hem, ska åka till Malmö och sen ska ta tåg. Helgen blir det kallt, minus 15. 16 grader på natten, imorgon börjar det snöa. Så att känns att vinter kommer nu, att stanna. Och mina vinterskor är bara att kasta, jag lyckades inte att limma de, de var så fina och varma. Men hittade ett par andra nya skor, hoppas de är bättre. De såg ut fina på bilden. 
En dag i taget, det kommer bli bättre, detta året. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0