29,januari

Ny vecka och ny månad börjar denna vecan. Det är för tufft med allt känner jag. Mest att klara av ekonomisk, pengar som börjar bli slut. Jag ska få se om kan börja sälja sakerna via vinted. Lyckades sälja en stickade tröjan, men fick veta att det är tydligen skickats till feladressen, och vet inte om det går att lösa, men hoppas ju såklart. Jag har kontaktat nu även de och bifogat kvitto jag fick av posten. Men fick redan svaret att paket hade kommit fram. 
Det har gått som vanligt men jag kämpar denna gång hårdare. För några dagar sen hade en packout, när jag hela tiden kollar D s sida. Jag blockerade ju öven hans ny supply, men tog bort den, och såklart hade hon blockat mig. Det betyder bara att D hade ju koll på mig, att han tvingat att blocka mig. Så skrev ju till cc om det, och hon svarade att hon ska kolla om D lagt upp något nytt, men hon inte hört av sig. Och efter det har ja inte alls kollar deras profiler, men det är så tufft. Men det är så viktig att jag gör inte det för min egen skull. Nu måste jag tänka bara för mig själv, 
Men det konstiga är när jag kom hem så såg jag honom ute. Han gick mot sin uteplats med en står kasse i handen. Och jag gick med J hemåt, och såg att han stirrade tillbaka.. ja han tittade tillbaka, som han ville se mig. Sen var jag ute med C och såg honom komma med sin kasse, såg honom plocka skräp. Vad var det? Att se honom igen. Kommer jag träffa honom nu varje dag? Jag vill verkligen bli stark för mig själv och bara vara fri, men det är så svårt att bli det. 
Imorgon är jag ledig halva dagen, ska på eftermiddagen til möten på jobbet. Det känns bra att vara med på detta möten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0