3. januari

Redan är det 3 e dagen i januari. Idag började det snöa rejält och det fortsätter tills imorgon bitti. Hoppas att kommer iväg imorgon att hämta J . Redan imorgon åker hon tillbaka, tufft resa för henne, för att hon flyger mitt i natten och är framme vid kl, 13,30. Hon vet bara att det är jag som hämtar, men vill överaska henne att tar med C. 
Jag måste hinna tvätta hemma och även städa här hemma. Der har varit jobbig för mig att vara ensamma hemma, för att jag känner att jag varit inlåst mig själv. Och min mående varit inte heller så bra, började må illa efter jul, och känner att har kvar den illamåenden och även huvudvärk, men tror att det är för att varit utan mössa ute ibland. 
Igår började jag virka  en liten gardin här. den lilla fönster behöver jag ha en skydd. Så köpte garn igår, men behöver köpa fler. Igår var på Maxi och handlade, köpte till mig julklappar- bodylotion, nattlinne, garn, ett par örhänge, mascara, vitlökspress. De var som jag behövde som mest. 
Nu är J hemma snart och sen börjar det igen livet med henne, när han behöver si och så. Jag vill inte tänka morgondagen, jag behöver handla lite mer mat hem. och det måste jag hinna göra innan jag åker hämtar henne. Sen måste köra till Malmö, och ska till Emporia att parkera bilen där och ta tåget därifrån. Jag måste räkna extra tid för det, när vädret är så snöig. I Malmö ska det snöa lite imorgon och inte så mycket som det kommer snöa här. 
Då är jag hemma tills måndag, det varit svårt hemma, C väcker mig varje morgon runt kl 5 men somnar om sen, men sömnen är ju förstörd. Vissa nätter kan jag sova men inte varje natt. Jag har inte tagit mina mediciner heller nu i en månad, men beställde de idag så kan börja med de. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0