9.januari

Det har gått nästan en vecka när jag skrev sist här. J är hemma nu, men det var krånglig och tufft att hämta hem henne. Men till slut kom vi hem i fredags. 
igår började jobba igen. Det var skönt att vara ledig men ville inte alls att börja jobba för att visste hur det är på jobbet, som ingen annan jobbar där. Och såklart var det så. Ingen av personal hade bytt nya shampoo/tvål hållare. Det kändes att alla väntade på mig, att jag och några till ska " jobba". Och tvätten, det går inte prata med C som är med ansvarig i samma avdelningen. Hon är bara så lat. 
D har varit borta hela veckan, hos sin offer såklart. Jag pratade med B från gruppen, och hon berättade om D_s ny parkering, och även hon fattar att han har den plats bara för att ha koll på mig.,  Hur sjuk kan han mer vara. Men virkade en liten gardin, så att han kan inte se in. Där fick han. 
Jag kämpar som avnligt, försöker att vara stark, slutar följa vissa personer som ger bara negativt energi. Idag började träna igen, det går tufft denna veckan, tror att det blir bara två dagar denna veckan. Kanske ska träna på lördag extra. Och orsäker om ska träna kanske innan jobbet, så slipper att gå tillbaka till stan sen, och så är det mycket mer folk med där. 
En dag i taget,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0