1.maj

Nu är det redan maj, solen skiner och känns lite som sommar. Igår var valborg jag höll mig inne, det var mycket folk ute vid brasan, såg även denn sjuka människa här ute. Han hade kommenterat en inlägg på Fb, och vissa hade riktigt smutskastat hans svar där. 
Jag blev själv så arg att de vågade skjuta fyrverjeri och så länge, många fåglarna klarade inte av de och det var riktigt illa när det är tiden för fåglarna att kläckas, och även husdjur. C blev så rädd att hon sprang under sängen här hemma, och kom till mig runt klockan 4 att gå ut med henne. 
Idag jobbade men dagen gick ganska snabbt. Imorgon ska jobba också men vill inte alls gå till jobbet, Vi har en möte med imrogon, och känner mer och mer att min chef lyssnar inte alls mig, och lyssnar bara den andra tjejen mer som är så lat och gör inte så mycket som jag gör. Men nu är det slut för mig att göra allt jobb själv. 
Det känns fortfarande så tufft att klara mig denna månad nu, kommer en räkning att hamna hos inkasso, har inte råd att betala den. Och väntar svaret om toastol räkningen, det är överdrivet pris. Jag hoppas att försäkringen tar det OM jag får nu papper från hyrevärden. 
Om två dagar kommer jag fylla år, det känns en jobbig dag och känner av redan den känsla. Men är fast att vill vara mig själv och inte ha någon kontakt med någon, inga meddelanden, inga samtal, ingenting. Jag känner mig vid gränsen att bryta ihop närsomhelst nu. Jag har på jobbet bara få arbetskollegor jag kan prata öppet lite mer. Men inte alla. Och vissa har redan med sig dåliga energier. 
Nu ska jag läsa lite boken att kunna slappna av här hemma, och att få lite renare energi. Senare måste gå ut o vattna mina plantorna med, när värmen har minskat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0