5.maj

En dag har gått jag fyllde år, det var så tufft för mig.även jag fick grattis hälsningar, och även samtal, som jag kunde inte svara.. Bror skicka meddelande att kunde inte ringa osv, så " hittade på" att hade tappat mobilen som var på jobbet... det var fel att ljuga med hade inget annat val när jag klarar inte av att prata med min familjen. Jag saknar hela min familjen att inte kunna åka och besöka de. Det är så tufft, snart har det gått ca 7 år jag sist var i hemlandet. Jag håller mig stark, om någon kommer fråga hur jag firade så kommer hitta på att andra ska inte se hur jag firade min dag. Imorgon kan chefen fråga, det kan bli jobbig. 
Det kan bli igen tufft att överleva denna månaden med, räknade precis mina utgifter och det är just nu ca tusen lapp minus och sen minus tvåtusen en räkningen som kan inte heller att betala. Jag måste jobba extra nu så mycket jag bara kan, ska kolla hur det går nu ja hotell den första dagen , och hur mycket kan jobba där. Min tanke är att jobba minst 5 dagar i maj, 
På jobbet går det som vanligt, gnäll igen när jag inte var på jobbet. Allt handlar om just nu om den andra tjejen som bara ger mer jobb till andra, och ingen koll på andra. Det känns att vi är bara fyra som verkligen gör sitt jobb, och andra bara lättar sig att inte göra så mycket som vi gör. Och då är det ju chefen heller som inte lyssnar mig vad jag har att säga. Och nu är hårdare själv och är inte så snäll som alltid varit heller. Varför? Om det inte uppskattas vad jag gör och inte få något tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0